Kā uztaisīt banānu kēksiņus

Lietotāja Unicorn attēls

Pamācības pirmais solis:

Ļoti viegli pagatvojami un garšīgi kēksiņi/mafini.

Pamācības otrais solis:

Tev vajadzēs: (''sausās'' sastāvdaļas)

  • 1 glāze (200 grami) granulēts, balts, cukurs
  • 1 glāze (130 grami) universāli milti
  • 1/3 daļa glāzes (35 grami) nesaldināts kakao pulveris
  • 3/4 tējkarote cepamais pulveris
  • 3/4 tējkarote soda
  • 1/4 tējkarote sāls

Pamācības trešais solis:

Samiksējam "sausās" sastāvdaļas.

Pamācības ceturtais solis:

(''slapjās'' sastāvdaļas)

  • 1 liela ola
  • 1/2 glāzes saspiests, nogatavojies banāns (apmēram 1 vidēja izmēra banāns)
  • 1/2 glāzes (120 ml) silts ūdens
  • 1/4 (60 ml) piens
  • 1/4 (60 ml) rapšu, kukurūzas vai augu eļļa
  • 3/4 tējkarote tīrs vaniļas ekstrats

Pamācības piektais solis:

Tagad samiksējam "slapjās" sastāvdaļas, un samiksējam tās kopā ar "sausajām" sastāvdaļām.

Pamācības sestais solis:

Sagatavo sagatavo kēksiņu/mafinu papīriņus.

Es izmantoju saldējuma kausiņu, lai vienmērīgāk ielietu masu "trauciņos".

Pamācības septītais solis:

Salej masu trauciņos - apmēram 3/4 pilnu trauciņu.

Pamācības astotais solis:

Cep apmēram 20 minūtes vai tik ilgi, ja tu iespraud zobu bakstāmo un izņem to ārā tas ir pilnīgi tīrs.

Pamācības devītais solis:

un gatavs!

Pievieno komentāru!

Pierādi, ka esi reāls cilvēks