Kā pagatavot aivu ar jēru?

Lietotāja Jāanis attēls

Pamācības pirmais solis:

Aug uz pasaules tāds bumbulis, kam aiva vārdā ...
Saldiskābisūcviņzinkāsnosaukt pēc garšas, bet kas galvenais - ļoti labi iet kopā ar gaļu sautējumos.
Vistu ar skābiem āboliem pildam ? Tad nu šoreiz sautēsim jēru ar aivu kopā ...
Ķeramies lietai klāt ...

Pamācības otrais solis:

Sastāvdaļas:
1. kāds kilo jēra gaļas - pamatam
2. 3-4ras aivas - specifikai
3. sīpoli - garšai
4. ķiploks - smārdam
5. burkāns - krāsai
6. čili pipars - asumam
7. bārbeles ogas - skābumam
8. romas ķimenes - smeķim
sāls, rupjie pipari un kāda zaļbarība fonā, mazliet eļļas ...

Pārtikas ģenerālinspektors Bonga veic rūpīgu jēra gaļas pārbaudi ...

Pamācības trešais solis:

Atkaulojam jēra gaļu, sadalot to kumosa lieluma gabalos ...

Pamācības ceturtais solis:

Lielā sautēšanas grāpī lejam kādu labu žļurku eļļas un metam jēra kaulus apgrauzdēties - tas piedos eļļai specifisku smārdu ... Zem grāpja turam kārtīgu uguni...

Pamācības piektais solis:

liekam gaļu maliņā un nomizojam, sagriežam aivu gluži kā parastu ābolu...

Pamācības sestais solis:

apmēram vienādās daļās sagriežam vienu burkānu un attiecīgi tikpat sīpolu

Pamācības septītais solis:

kamēr mizojām aivu un griezām burkānus ar sīpoliem, kauli jau ir apgrauzdējušies un savu smeķi atdevuši eļļai - ķeselējam kaulus no grāpja laukā ...

Pamācības astotais solis:

beram grāpī jēra gaļu ...

Pamācības devītais solis:

izklājam pa grāpja dibenu jēra gabalus un ļaujam tiem viegli apcepties

Pamācības desmitais solis:

viegli sastampājam tējkaroti romas ķimeņu un ņemam sauju bārbeles ogu ...

Pamācības vienpadsmitais solis:

romas ķimenes un bārbeles ogas speram jēra gaļai klāt ...

Pamācības divpadsmitais solis:

pievienojam burkānus un sīpolu ...

Pamācības trīspadsmitais solis:

laiku pa laikam apmaisam visu un noķeram mirkli, kad sīpoli izšķīst un burkāni sāk lipt klāt gaļai

Pamācības četrpadsmitais solis:

beram sautējumam klāt aivu - tiesa, sagriezu bik vēl sīkākos gabalos, "lai atbilst gaļas gabaliem" ...

Pamācības piecpadsmitais solis

visu samaisam ...

Pamācības sešpadsmitais solis:

pielejam ūdeni, "lai nosedz", pieliekam čilī piparu un ķiploku ...

nelielu uguni apakšā

Pamācības septiņpadsmitais solis

un, viegli virstot, ļaujam ūdenim minūšu 30-40 laikā izgaist, radot perfektāko jēra gaļas un aivas sautējumu

Pamācības astoņpadsmitais solis:

kad ūdens noviris, ēdamais ir gatavs ....

pie kam neko papildus tas neprasa - aiva pati kalpos "kartupeļu" vietā ..

Pamācības deviņpadsmitais solis:

uz šķīvja un smalku zaļbarību pa virsu ...

Pamācības divdesmitais solis:

sulīga jēra gaļas gabali un aiva ko iekost - mmmmmm

Pamācības divdesmit pirmais solis:

Jērs bij lāāāāāāps ...

Avots:Fotoreceptes.lv

Pievieno komentāru!

Pierādi, ka esi reāls cilvēks