Kā pagatavot bābiešu kotletes?

Lietotāja Jāanis attēls

Pamācības pirmais solis:

Dzīvo uz pasaules sievieši - tādas mistiskas būtnes kuras vienmēr par kalorijām satraukājas un ņaud par diētām.
Un pamēģini tik viņām piedavāt ko treknāku - fui peee, tas nekas, ka uz nakti "cepta vista" zobos ...
Nu ko, šodien gatavosim īstenu "bābiešu kotlešu" receptūru kā radītu kārnajiem sieviškiem , bērniem un citiem gavēņa ievērotājiem.

Pie kam recepte ir ļoti vienkrārša un kā radīta tam, lai stundas laikā taptu ideālākais paēdiens, no it kā vienkāršām lietām taps uzbrūķēta īstenākā manta ...

Ķeramies klāt ... 

Pamācības otrais solis:

vajadzīgs:
1. svaigi samalta cūkas kakla karbonāde kāds puskilo - ņammai
2. prasti beramie rīsi - pamatam
3. stipras sinepes - krievu vai dižonas rūgtumam
4. divi marinēti gurķi - pildījumam
5. svieksts - cepšanas smeķim
6. mazie tomātiņi - mērcītei
7. salāti - piedevām
un sāls

Kāds ir mūsu mērķis ? Stundas laikā pagatavot perfektu ēdamo, lai bābietis kustu laimē ...
sākam ar rīsiem - kamdēļ ar beramajiem ? Jo no tiem var panākt ko garšīgu

Pamācības trešais solis:

ņemam gramus simts+ un ieberam sietā skalošanai
sagatavojam bļodu, kur rīsus mērcēt, un atiet darbs ... 

 

Skalojam rīsus auKstā ūdenī, kamēr ūdens paliek no pienveida duļķēm tīrs  
kādus četrus-piecus ūdeņus vismaz nomainīsim
bet ko vajag to vajag, jo izskalojot rīsus no duļķēm tie kļūs irdeni un nelips kopā

Pamācības ceturtais solis:

ņemam īstenu sviestu gramus 50+ un izkausējam uz ļoti karstas pannas

Pamācības piektais solis:

nokāšam rīsus pēdējo reizi paskalojot un beram rīsus izkausētajā sviestā

 

Pamācības sestais solis:

ik pa minūtei apmaisam, kamēr rīsi no baltiem kļūst zeltaini

Pamācības septītais solis:

tagad ir laiks pārbērt rīsus prastā grāpītī banālai tālākai novārīšanai

Pamācības astotais solis:

piesperam puslitru ūdens klāt un uz minūtem 20, lai vāras, kamēr mīksti
piesperam nedaudz sāli

Pamācības devītais solis:

kamēr rīsi gatavojas, ir laiks ķerties klāt gaļai
atkal atceramies, ka GAĻA IR JĀIZPROT. šoreiz taisot "liesas" bābiešu kotletes, kuras sastāvēs tik no labas gaļas, sinepēm un gurķiem ir jāpanāk, lai tās būtu stingras un neizšķīstu nach
tamdēļ - ko daram ?
MĪCAM !!! mīcam MĪCAM un MĪCAM

pēc minūtēm piecām gaļa jau sāk salipt ...

Pamācības desmitais solis:

tagad piesperam klāt četras tējkarotes sinepju, īstenu krievu "lai smeķis" un MĪCAM atkal minūtes piecas

Pamācības vienpadsmitais solis:

kad gaļa ir samīcīta līdz "uz maizes smērējamai" masai, ņemam divus marinētus gurķīšus, sagriežam gurķēnus ļoti smalkos gabaliņos

Pamācības divpadsmitais solis:

un integrējam gurķi kotlešu masā, vēlreiz nedaudz samīcot - pie kam nekādas garšvielas pievienot nevajag visu dos laba gaļa pati par sevi ar pipariņu no sinepēm un sāli no gurķiem ! 

Pamācības trīspadsmitais solis:

uz karsētas pannas uzlejam eļļu un salipinam lērumu ar sīkām kotletītēm. Tā kā kotlešu masa ir labi izspaidīta, pietiek viegli apvirpināt gaļas gabalu iegūstot kotletīti, ko mest uz pannas 

Pamācības četrpadsmitais solis:

laiku pa laikam pagrozam kotletītes uz otru pusi apcepties, kā redzam, tās tur ideālu formu, ja gatavojot izšķīst ko daram ?
lamājam sevi, ka neesam klausījuši mani par gaļas mīcīšanu !

Pamācības piecpadsmitais solis

tikmēr rīsi ir gatavi un varam tos nokāst ... skatam kādi zeltaini ir pateicoties apcepināšanai !

Pamācības sešpadsmitais solis:

ķeramies klāt "mērcītei" un šoreiz mērce būs no mazajiem tomātiņiem kuri paši kusīs uz mēles, saduram tomāteļus uz iesmiem

Pamācības septiņpadsmitais solis

kamēr ņēmāmies ar tomātiem, kotletes ir gatavas un varam tās ņemt nost ...

Pamācības astoņpadsmitais solis:

iesmus ar tomātiem metam tai pašā pannā, no kuras izņēmām kotletes

Pamācības deviņpadsmitais solis:

kamēr tomātiņi cepas, ņemam salātlapas un sagriežam papildus smeķim

Pamācības divdesmitais solis:

VISU UZ ŠĶĪVJA !!!
ideāli rīsi ar liesām kotletītēm, tomātiņiem mērces vietā un salātiņu zaļbarībai, perfektākais ēdamais sievišķim ...
ŅAMMMĀĀĀĀ !!!

Pamācības divdesmit pirmais solis:

Lielais Brālis vēro ...

Avots:Fotoreceptes.lv

Komentāri

Lietotāja Oswaldosoatt attēls
Good news for everyone, who works in SEO, SMM and in other interesting online-business spheres ;) In January, 2017, it was released absolutely new software complex: [b]XRumer 16.0 + XEvil[/b]. [b]XEvil[/b] - new leader in captchas recognition software: [list][*][b]Wide functionality:[/b] break more than 8400 types of captchas [*][b]Hight recognition speed:[/b] more than 100 images per second on average CPU (Intel i5) [*][b]Very easy to use:[/b] simple for understanding interface, just 3 main buttons at all [*][b]Flexible:[/b] if you a programmer, you can change program logic via Lua scripting [*][b]Wide interface languages list:[/b] XEvil translated to most popular 12 languages, included Chinese and Indian[/list] [b][color=green]FREE DOWNLOAD and VIDEOS LINKS[/color][/b] 1. [url=https://www.youtube.com/watch?v=xJfPOFWkf0k]XEvil vs GSA captchas Breaker - review (youtube video)[/url] 2. [url=https://www.youtube.com/watch?v=9yhIajGsusw]XEvil supported 8400 captcha types review (youtube video)[/url] 3. [url=https://yadi.sk/d/lqZ2SvxY38VjDz]XEvil supported captcha types samples, templates (download RAR archive)[/url] [b]XRumer 16.0[/b] also increased number of platforms, where it can make registering/authorisation/editing/posting with new XEvil - up to millions websites (forums, blogs, CMS's, any news and blogging platforms, etc.). You can find a lot of more info and videos by searching in Google and YouTube: [i]"XRumer 16.0 + XEvil"[/i] Good luck! :) See also: [i][url=http://les.quatre.elements.ze-forum.com/t4355-Innovative-program-package-for-solving-of-captcha.htm#p17919]Program for breaking of captcha[/url], [url=http://xn--80aaqxg0aj9a4b4a.xn--p1ai/Forum/viewtopic.php?f=17&t=11751]XRumer 16.0 + XEvil: best software complex for SEO/SMM[/url][/i]

Pievieno komentāru!

Pierādi, ka esi reāls cilvēks