Pamācības pirmais solis:
Sagribējās ko vienkāršu un reizē arī specifisku. Atceroties Karlsona zemē pavadīto laiku, prātā nāca klasiskais ķilavu sautējums. Ne īsti gaļas ēdiens, ne īsti zivju, bet tieši šī dīvainība arī ir tā "sāls". Recepte ir vienkārša un prasta, arī laika daudz neprasa.
ķeramies klāt ...
Pamācības otrais solis:
vajadzīgs
1. ķilavas specifikai
2. žāvētas gaļas gabals sātīgumam
3. kartupeļi pamatam
4. sīpols smeķim
5. saldais krējums mērcei
varbūt kāds pipars katram pēc savas garšas
Pamācības trešais solis:
mizojam kartupeļus un sagriežam sīkos gabaliņos
Pamācības ceturtais solis:
ķeramies klāt gaļai ... Kādu ņemt - a kādu gribam, ņems treknāku būs sātīgāks sautējums, liesāku - liesāks.
Pamācības piektais solis:
sašņikājam sīkos gabaliņos ...
Pamācības sestais solis:
nomizojam sīpolus
Pamācības septītais solis:
un asaras birdinot sagriežam sīpolus šķēpelēs.
Pamācības astotais solis:
Skatam, te viss ir sagatavots sautējumam: kartupeļi, gaļa, ķilavas un sīpoli
Pamācības devītais solis:
ņemam bļodu sautēšanai
Pamācības desmitais solis:
un liekam kartupeļu kārtu
Pamācības vienpadsmitais solis:
sīpolu kārtu
Pamācības divpadsmitais solis:
gaļas kārtu
Pamācības trīspadsmitais solis:
atkal kartupeļus
Pamācības četrpadsmitais solis:
ķilavu kārtu - piekam ķilavas pašas piedos sāli sautējumam klāt. Ķilavas nežēlojam, liekam vienu bundžu vismaz ...
Pamācības piecpadsmitais solis
un atkal sīpoli, gaļa, kartupeļi tā līdz bļoda pilna
Pamācības sešpadsmitais solis:
izveidojot slāņainu sacepumu
Pamācības septiņpadsmitais solis
ņemam saldo krējumu un izlejam krējumu pa virsu, tas dos sautējumam mērcīti
Pamācības astoņpadsmitais solis:
vāku virsū un krāsnī iekšā uz stundu cepināties 180 grādos
Pamācības deviņpadsmitais solis:
kad stunda pagājusi, redzam kā mērce burbuļo
Pamācības divdesmitais solis:
Vāku nost, mmmm kas par aromu
Pamācības divdesmit pirmais solis:
uz šķīvja !!!
Pamācības divdesmit otrais solis:
Un man ?
Avots:Fotoreceptes.lv
Pievieno komentāru!