Liellops vīnā

Lietotāja Jāanis attēls

Pamācības pirmais solis:

Ir reizes, kad gribas ko asu, bet nevis piparoti asu, bet tādu nu tādu - nu ta kādu ? Un sagribējās tādu "viņķeļa asumu", ko dod sarkanais skābulis - specifisks un ass ... Kā reizi labi iet ar liellopu kopā ... Kamdēļ tad to neizbaudīt ? Pie reizes apskatīsim liellopa gaļas sagriešanas būtību ...
ko mumsim vajag :

Pamācības otrais solis:

elementāra lieta
1. lielopa gaļu apm 500 grami - tas pamatam
2. sarkanu skābuli - tas smeķim
3. burkāns - krāsai
4. sīpols - smārdam
5. kartupeļi - masai
6. kāds tomāts - biezumam
7. zaļbarība, pētersīlis, kinza - aromam
fonā svieksts, eļļa, pipars, sāls

Pamācības trešais solis:

nu ko - ķeramies klāt gaļai ...
liellopu gaļas gabalam vispirms nogriežam nost visas plēves un cīpslas

Pamācības ceturtais solis:

 

tagad laiks izprast gaļu ... liellopu gaļa pēc būtības ir sīkstenāka par cūkas, un tai paša reizē nav "taukuma"
tamdēļ ir jāizprot gaļas "struktūra" kā tāda... kas rada sīkstumu ? garas gaļas šķiedras, kuras nespēj "zobi pāršķelt" ... kas ir jādara ? jāgriež gaļa tādos griezienos, lai gabals saturētu maksimāli "īsas" gaļas šķiedras, tamdēļ liellopa gaļas gabalu griežam tā, lai visiem gabaliem škiedras ietu "šķērsām", jebšu perpendikulāri gaļas gabalam ... Skatam bildē griezienus, kur gaļas perpendikulārās šķiedras ir perfekti redzamas ... Šādi gabali, pat vāji apcepti, būs viegli sakožami un neradīs "sīkstuma" sajūtu
gabalus griežam kāda pusotra santimetra biezumā

Pamācības piektais solis:

zem pannas uguni uz max un lejam eļļu, lai uzkarst ...

Pamācības sestais solis:

uzberam gaļai sāli un piparus ... metam gabalus uz uzkarsētas pannas - lai apcepjas "līdz brūnumam"... neaizmirstam laiku pa laikam "apgrozīt otrādi" 

Pamācības septītais solis:

kamēr liellops cepjas ... nomizojam burkānu un sīpolus, visu smalki sašņikājam ...

Pamācības astotais solis:

kamēr ņēmāmies ar burkānu un sīpoliem, gaļa jau ir apcepusies brūna, liekam gaļu nedaudz "notecināt eļļu"

Pamācības devītais solis:

un liekam sīpolus un burkānus pa fikso apcepties tai pašā pannā, apcepinam visu viegli zeltainu 

Pamācības desmitais solis:

Skatam- te viss sagatavots sautēšanas grāpja pildīšanai :
apcepta liellopu gaļa
apcepti sīpoli un burkāni

Pamācības vienpadsmitais solis:

smeļam no pannas burkānus un sīpolus ...

Pamācības divpadsmitais solis:

tagad liekam grāpja apakšā sīpolburkānus un pa virsu izkārtojam apcepto liellopu gaļu

Pamācības trīspadsmitais solis:

palicis pievienot tomātu "biezumam"... Vispirms noņemam tomātam mizu, jo tā mūždien "pinas starp zobiem", iemetam tomātu uz 30 sek verdošā ūdenī un nolobam ādu nost ...

Pamācības četrpadsmitais solis:

sagriežam zaļumus, tomātu un aso piparu

Pamācības piecpadsmitais solis

liekam tomātu, piparu, zaļbarību grāpī pa virsu liellopa gaļai un gatavojam skābuli ...

Pamācības sešpadsmitais solis:

lejam grāpī visam pa virsu skābuli un ūdeni. Viens pats vīns būs pārlieku "izteikts" un sīvs, labāk to atjaukt 1:1 vai 1:2 ar ūdeni

Pamācības septiņpadsmitais solis

uz mazas uguns lai viss sautējas viegli burbuļojot un virstot ...

Pamācības astoņpadsmitais solis:

nomazgājam tupeņus un liekam iesviekstotā cepamtraukā  ... uzberam piparu un sāli ...

Pamācības deviņpadsmitais solis:

cepeškrāsnī uz 200C un minūtem 40-45cām, kad minūtes 30mit pagājušas, apsmērējam tupeni ar sviekstu ...

Pamācības divdesmitais solis:

vēl lai bik pacepjas, kamēr kartupeļi aprauj miziņu

Pamācības divdesmit pirmais solis:

tikmēr gaļas sautējums ir noviris

Pamācības divdesmit otrais solis:

uz šķīvja: kartupeļi, vīnā sautēti gaļas gabali un kāds gurķis ko piekost zaļbarībai, gaļai uzberam sautējuma sīpolus virsū "mērcītei"

Pamācības divdesmit trešais solis:

skatam sarkanīgo izteikti vīnaso gaļu ...
NJAMMMA

Pamācības divdesmit ceturtais solis:

ja Man nebūs gaļas, kāds tūlīt smagi atrausies !

 

Avots:Fotoreceptes.lv

Komentāri

Lietotāja Oswaldosoatt attēls
Good news for everyone, who works in SEO, SMM and in other interesting online-business spheres ;) In January, 2017, it was released absolutely new software complex: [b]XRumer 16.0 + XEvil[/b]. [b]XEvil[/b] - new leader in captchas recognition software: [list][*][b]Wide functionality:[/b] break more than 8400 types of captchas [*][b]Hight recognition speed:[/b] more than 100 images per second on average CPU (Intel i5) [*][b]Very easy to use:[/b] simple for understanding interface, just 3 main buttons at all [*][b]Flexible:[/b] if you a programmer, you can change program logic via Lua scripting [*][b]Wide interface languages list:[/b] XEvil translated to most popular 12 languages, included Chinese and Indian[/list] [b][color=green]FREE DOWNLOAD and VIDEOS LINKS[/color][/b] 1. [url=https://www.youtube.com/watch?v=xJfPOFWkf0k]XEvil vs GSA captchas Breaker - review (youtube video)[/url] 2. [url=https://www.youtube.com/watch?v=9yhIajGsusw]XEvil supported 8400 captcha types review (youtube video)[/url] 3. [url=https://yadi.sk/d/lqZ2SvxY38VjDz]XEvil supported captcha types samples, templates (download RAR archive)[/url] [b]XRumer 16.0[/b] also increased number of platforms, where it can make registering/authorisation/editing/posting with new XEvil - up to millions websites (forums, blogs, CMS's, any news and blogging platforms, etc.). You can find a lot of more info and videos by searching in Google and YouTube: [i]"XRumer 16.0 + XEvil"[/i] Good luck! :) See also: [i][url=http://www.phpelephant.com/viewtopic.php?f=9&t=143623]Revolutionary XRumer 16.0 + XEvil: best software for internet-marketing[/url], [url=http://daniblog.ir/forum/showthread.php?tid=877]Modern software for breaking of captcha[/url][/i]

Pievieno komentāru!

Pierādi, ka esi reāls cilvēks